Contact

Wil je meer informatie over algemene zaken van ons koor of een afspraak maken om een repetitie bij te wonen? Neem dan contact op met één van de bestuursleden.

Repetitieadres

Restaurant, vergader- en partycentrum De Beurs
Heuvel 44
5492 AD Sint-Oedenrode
Tel. 0413-472645

Postadres

Popkoor Novelty
Klaproosstraat 5
5492 KC Nijnsel 

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bestuursleden

  • Lianne van Scherrenburg, voorzitter

           Tel.06-13922775, e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  • Mirjam van Hastenberg, secretaris, e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
  • Dirk Grevink, penningmeester, e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Martine Veltman, bestuurslid mDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Lisette van Dijk, bestuurslid, e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 

Heb je vragen of opmerkingen over de website? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.