Aanmelden Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor onze Nieuwsbrief - maximaal vier per jaar
bas gezocht

Nieuws

Op zaterdag 15 juni 2019 hebben we deel genomen aan korenfestival “De Fendert Zingt” in Zevenbergen.

Maar liefst 13 koren en vocal groups traden op en werden beoordeeld door een deskundige jury. Er werd gelet op o.a. interpretatie van de nummers, uitstraling en expressie, kleding, zuiverheid en balans, vocaliteit en klankkwaliteit.

Wij hebben een gevarieerd optreden gegeven van 6 nummers die vlot in elkaar over gingen. Dat heeft geresulteerd in prachtige juryrapporten met hele mooie
cijfers. Hoewel het festival geen competitie was zijn er toch diverse prijzen uitgereikt. Wij kwamen in het trotse bezit van de prijs voor beste
podiumprestatie en kregen een eervolle vermelding voor onze uitvoering van “My Immortal”. “Kippenvel”, lazen we in het juryrapport.

Het festival stond in het teken van “het weer” en ook wij hadden hiervoor een speciaal voor ons gearrangeerd nummer ingestudeerd. “IJskoud” werd als “erg mooi” beoordeeld. Met de uitgebreide schriftelijke feedback kunnen we aan de slag en ons koor naar een nog hoger niveau tillen. We zijn weer een ervaring rijker en nemen dit mee in de voorbereidingen naar onze avondvullende productie in juni 2020.